KOMMENDE UDGIVELSER

Tilværelsen blev min skæbne!

Johnny Madsen

 

Johnny Madsen er en af Danmarks mest originale kunstnere, og hans veje er uransagelige. ‘Tilværelsen blev min skæbne’ er fuld af indfald og udfald fra den populære rockmusiker og billedkunstner. Madsen lægger ikke fingre imellem, når han giver sit besyv med om udviklingen i Danmark de seneste år eller fortæller om livet som rockstjerne på landevejene. Erindringsglimt og historier, skitser, poesi og fortællinger fra et langt og broget liv, hvor Madsen sætter kradse spørgsmål ved vedtagne normer og skriver om, hvordan livet og tilværelsen kan arte sig.

En bog fra Johnny Madsens særlige univers.

 

 

 

Udkommer den 13. oktober 2023

Carmen Curlers

– storhed og fald

Søren E. Jensen

 

Nygift, feteret af pressen og et firma i fuld fart. Arne Bybjerg havde i sommeren 1967 alt det en 39-årig mand kunne drømme om, undtagen indhold i tilværelsen.

Carmen Curlers blev med stor succes drevet af hans makker, cykelrytteren Willy Bechmann, og Bybjergs rolle var reduceret til at han skulle spille provinsmatador i sin gule Rolls-Royce når aviser og ugeblade kom til Kalundborg. Det kedede ham, og i stedet forsøgte Bybjerg sig som folketingskandidat.  Dermed var det slut med populariteten. Bybjerg blev beskyldt for at være en poppolitiker, som brugte amerikanske metoder. Da han senere først drog i skattely i Schweiz og kort efter solgte Carmen Curlers til amerikanske Clairol, var det svært at finde folk som havde noget godt at sige om Arne Bybjerg.

Den tidligere populære fabrikant rejste til Australien, så langt væk fra Danmark som tænkes kan. ‘Carmen Curlers – storhed og fald’  tegner et nuanceret og underholdende billede af en vanvittig virksomhed i Kalundborg, hvor en viceværtssøn fik virksomhedens største stilling uden at sende en skriftlig ansøgning. Et sandt 60’er-eventyr med høj cigarføring, et eksklusivt bordel til forretningsforbindelserne og fabriksfester uden trusser. Men bogen tegner også et portræt af virksomhedens to bagmænd – Bybjerg og Bechmann – som havde rastløsheden tilfælles i en sådan grad, at de begge endte i ensomhed.

 

 

 

Udkommer den 29. september 2023