KOMMENDE UDGIVELSER

DEN UVENTEDE ADVOKAT

Fortællinger om Rigsretten, FE-sagen og livet som advokat

Af René Offersen

 

DEN UVENTEDE ADVOKAT er René Offersens fortælling om sin karriere. At blive advokat lå ikke i kortene, da han voksede op i et andet socialt miljø i Esbjerg end det, han senere er blevet en del af i København.

Mønsterbryderen René Offersen giver et unikt indblik i advokatbranchen, der har
ændret sig en del gennem årene. Han formidler indsigt i sit arbejde som procesadvokat, inddrager konkrete retssager og gør dermed det advokatfaglige håndværk synligt for læserne.

Offersen har varetaget nogle af de største retssager af samfundsmæssig betydning, herunder Farumsagen for Peter Brixtofte, koldkrigssagen for Jørgen Dragsdahl,
rigsretssagen for Inger Støjberg og FE-sagen for Claus Hjort Frederiksen. Læseren kommer med bag kulisserne og ind i det juridiske maskinrum, hvor de store slag udkæmpes. Ofte med store personlige konsekvenser. Den spændende gennemgang af disse sager er for enhver med samfundsmæssig interesse og nysgerrighed for retsvæsnet.

DEN UVENTEDE ADVOKAT er skrevet i samarbejde med journalist David Trads.

 

 

 

Udkommer den 15. maj 2024

Dalmose

Fra gadedreng til mestertræner

Af Rasmus Bech og Christian Dalmose

 

Christian Dalmose har igennem et kvart århundrede været et af dansk sports mest kendte ansigter. Han har været elsket og hadet mere end de fleste, og pladsen på forsiden af landets aviser har jævnligt været reserveret til den karismatiske københavner.

Dalmose har i mere end tyve år haft plads midt i orkanens øje, og de højtråbende opgør imod ikonet Anja Andersen, og kampene mellem den unge Dalmose og trænerlegenden Ulrik Wilbek står stadigvæk som nogle af de absolutte højdepunkter i dansk håndbold.

For første gang nogensinde fortæller Christian Dalmose nu sin version om, hvordan gadedrengen fra vestegnen blev til mestertræner i Midtjylland. Det er historien om, hvordan det er, når ens nærmeste kollega stikker en kniv i ryggen på dig, hvordan man håndterer at blive fyret i landets tre største klubber, og hvordan livet former sig, når man har set døden i øjnene.

 

 

 

Udkommer den 6. maj 2024